luni, 12 noiembrie 2007

e noiembrie

"Sweet november"(2001).. pur si simplu iubesc filmul asta.. l-am vazut de multe ori, dar il revad cu placere de fiecarea data si descopar ca imi place si mai mult.
Povestea e una de dragoste.. romantica.. Nelson e om de afaceri, in continua micare, cu o viata personala nu tocmai perfecta. Datorita(si nu 'din cauza' )
faptului ca ramaese fara permis ajunge sa o cunoasca pe Sara Deever, o tipa fara prejudecati. Nelson isi recapata permisu.. iar Sara este data afara de la examen(din cauza lui ).. asa ca incepe poveste.. Nelson ajunge sa fie 'soferul' fetei, care in fiecare luna avea cate un proiect de reabilitare umana.. Astfel, el ajunge sa fie "noiembrie al ei", in fiecare luna Sara statea in apartamentul ei cu un tip.. era o luna pentru ca "mai putin de o luna era prea putin sa insemne ceva, iar mai mult de o luna era prea mult".. asa, ea trezea sentimente umane in respectivul tip, iar ea primea afwectiunea de carea avea nevoie.Nelson Moss si Sara Deever= Keanu Reeves si Charlize Theron

3 comentarii:

Vali Deep spunea...

..la un moment dat in viata nu ne mai raman decat amintirile... si poate pielea se zbarceste... verigheta se uita... si nu mai ramanem decat cu un colt de memorie ... undeva... daca-l mai avem si p'ala.... visez la viata ei si cand ma gandesc ca lupt pentru viata lui... e atat de greu sa gasesti echilibrul... iar fericirea... ce e fericirea.... e starea de normal pe care o cautam... unde totul e ok.... "ok" cuvantul pe care il folosim din frica... si ... care pe mine ma lasa rece.. e tarziu.

chouchou spunea...

ea este ceea ce ascund atat de adanc in mine cu frik de a nu deveni vulnerabila...viata lui pare sa fie un ideal,dar unul impus...de prejudecati...ma impresionat profund filmul si ma gandeam k zilele mele sunt la fel ca esarfele ei:aceleasi,in diferite nuante...

juLie spunea...

:x..