luni, 15 octombrie 2007

sunteti proaste

Doamne numai suport prostimea cu care ma intalnesc in fiecare zi. Si voi, fetelor, sunteti proaste rau.. rau de tot.. Oare putina materie cenusie nu va ajuta sa va dati seama ca deveniti penibile?.. sincer vorbind.. sunteti saracute rau cu duhul.. Cum stau ele si barfesc day after day "nu ai vazut, fata, ce masina are ala?".. "ba da, fata.. Dar parca avea bmw..".. "pai numai are.. ca a vandut-o.. si-a luat una si mai tare".. "hihi..mergem sa ne plimbam dupa ore".. "si in weekend mergem pe la buc".. "hihi".."hihi"
Sunteti proaste, bah!
Oare mai exista lume care stie sa aprecieze lucrurile cu adevarat importante?.. Oare mai sunt fete care iubesc pur si simplu.. fara ca dragostea lor sa fie conditionata de marca masinii pe care o conduce baiatul?.. (a nu se intelege ca baietii sunt niste ingerasi.. )
M-am plictisit sa aud "da..e prietenul meu.. are o masina..8->" .. WTF !
Il iubesti pe el.. sau ii iubesti masina?..
Il iubesti pe el, cel care isi poate petrece noaptea in frig la usa casei tale, asteptand sa vina dimineata si sa te vada somnoroasa si sa fie el primul care iti zice "buna dimineata".. sau ii iubesti situatia materiala si cadourile diverse pe care ti le face cadou?
Il iubesti pe el pentru ca merge cu tine la piata, cand te trimite mama ta, si iti cara plasa cu cartofi.. sau il iubesti pe el pentru ca plateste mereu cand mergeti la mc?
Il iubesti pe el care te suna seara sa iti zica "noapte buna, puiule".. sau il iubesti pe el care iti plateste factura la mobil si iti zice "pisi"?
Il iubesti pe el care iti face cadou o floare rupta din gradina vecinei de vis-a-vis.. sau il iubesti pe el ca iti aduce multe flori scumpe platite cu banii tatalui sau?
Il iubesti pe el care iti trimite melodii de dragoste pe mess si le ascultati impreuna.. sau il iubesti
pe el care iti da bani sa te duci singura sa iti cumperi CD-urile cu muzica pe care o vrei tu?
Il iubesti pe el care adora sa DOARMA cu tine si sa te tina in brate toata noaptea.. sau il iubesti pe el care vrea doar sa TI-O TRAGA (ca doar cheltuie o groaza cu tine) ?
Il iubesti pe el care isi imparte sandwishul de patruzeci de mii cu tine.. sau il iubesti pe el care prefera sa iti dea bani sa iti iei si tu ceva de mancare decat sa iti dea o bucatica din ciocolata lui?
Il iubesti pe el care te iubeste neconditionat.. sau il iubesti pe el care poate baga bani in fundul oricarei curve?

Tema de gandire.

Eu ador sa mergem la piata si el sa care plasa de cartofi.. si apoi sa mancam amandoi din aceeasi farfurie.. si sa adorm la el in brate in timp ce ne uitam la tv. 8->

7 comentarii:

hybrid4u spunea...

e frumos sa iubesti nu?
e singura durere care imi mai place...

juLie spunea...

8->

Anonim spunea...

:)) din pacate draga julie, nu toate fetele...(daca le pot numit asa) , gandesc ca tine. Si tind sa cred ca din in ce mai multe fete se vand pur si simplu pentru niste prostii care chiar nu le sunt necesare si fara de care probabil ca ar fi mai fericite.

Elena Maria spunea...

pff,dupa cum spuneam mai sus,la om,oamenii au devenit animale,nu prea mai sunt sentimente,sau cel putin un sunt pure/sincere...toti sunt pe interes,sunt falsi/ipocriti,sunt chiar indiferenti,sau insesibili as putea spune...

juLie spunea...

pacat..

chouchou spunea...

atunci cand vezi pe cineva langa tine care kiar iubeste,kare emana iubire,respira iubire,daruieste,e fericit ca IUBESTE "pur si simplu",intelegi k nu e totul pierdut,exista oameni care inca mai iubesc cu adevarat,iar asta imi da puterea sa sper...

Anonim spunea...

Stiu ca e de acum 1.5 ani comentul, dar nu ma pot abtine:
"e frumos sa iubesti nu?
e singura durere care imi mai place..."
Foarte, foarte interesanta alegerea de cuvinte!